Conor McGregor ponovo u oktagonu!
(Foto: EPA)

Uskoro će se boriti

Conor McGregor ponovo u oktagonu!

M. Šljivak

Conor McGregor će ponovo u oktagon.

Ovu vijest donio je predsjednik UFC-a Dana White u intervjuu za CNN, a borba irske MMA zvijezde je bila i očekivana, iako je nedavno objavio povlačenje.

Sve je to naravno bio marketinški trik. Pokušao je Irac doći do dijela UFC-a, a kada mu blef nije uspio, odlučio je da se vrati borbama.

"Conor McGregor će se ponovo boriti", rekao je Dana White i nastavio je o irskoj superzvijezdi.

"Razgovaram sa njim svakodnevno. Kompletnu sedmicu smo pričali o mogućim borbama i kada bi se mogao vratiti. Uskoro ćemo nešto smisliti", rekao je prvi čovjek UFC-a.

Conor McGegor je ranije doslovno radio šta je htio, ali i njemu su konačno šefovi rekli "ne" kada je tražio udio u vlasništvu. Pokušaji blefa sa penzijom nisu uspjeli i The Notoriousa ćemo ponovo gledati u oktagonu.

"Conor voli držati karte u svojim rukama i voli da bude sve po njegovom. Ipak, uvijek pronađemo način da radimo zajedno i da ostvarimo planove", dodao je White.

Posljednji meč McGregor je odradio protiv Khabiba Nurmagomedova u oktobru prošle godine, a Dagestanac ga je doslovno prebio i na kraju je slavio predajom u četvrtoj rundi.

Potom je uslijedio i pravi haos nakon meča. Tuče i obračuni su obojicu koštali suspenzija, a McGregor je u prethodnom periodu dobio i niz optužbi na svoju adresu.

Razbio je mobitel fanu na Floridi, optužen je za nanošenje povreda i silovanje u Irskoj, a on se pored svega najviše bavi društvenim mrežama, gdje redovno vrijeđa rivale, posebno Khabiba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi