Poznati borac priznao da je biseksualac nakon snimka na kojem zadovoljava muškarca
Jeff Molina prvi je član UFC-a koji je otvoreno priznao kako je biseksualac (Foto: Instagram)

Priznao je da voli i muškarce

Poznati borac priznao da je biseksualac nakon snimka na kojem zadovoljava muškarca

M. Šljivak

Poznati UFC borac Jeff Molina (25) priznao je danas kako je biseksualac. Ovo priznanje dolazi nakon što se na društvenim mrežama proširio snimak na kojem oralno zadovoljava muškarca.

MMA borac Jeff Molina otkrio je danas kako je biseksualac. Ovaj 25-godišnjak, koji je član UFC-a, našao se u centru pažnje nakon što se tokom sedmice pojavio snimak na kojem oralno zadovoljava muškarca.

On je odlučio da se oglasi na Twitteru. Priznao je kako je na snimku on i otkrio je kako je biseksualac, odnosno da voli i muškarce i žene.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CebyKurPIAO/[/instagram]

"Nije način na koji sam želio ovo uraditi, ali kad mi je već oduzeto pravo da sam otkrijem sve, onda moram reći..."

"Pokušao sam sačuvati svoj privatni život. Uvijek sam izlazio s djevojkama i potiskao osjećanja koja sam imao tokom srednje škole dok sam bio u hrvačkom timu, kroz koledže kada sam jurio MMA san, pa čak i kada sam ostvario san dolaskom u UFC".

Oglasi

"Pomisao na moje prijatelje, saigrače i ljude koji gledaju na mene drugačije, a kamoli da me tretiraju drugačije zbog nečega što ne mogu da kontrolišem je nešto što nisam mogao da shvatim", poručio je Molina uz priznanje da je biseksualac.

Ovaj borac je u profesionalnoj karijeri odradio ukupno 13 borbi i ima omjer od 11 pobjeda i dva poraza. U UFC karijeri je na omjeru od 3-0.

Trenutno je Molina pod suspenzijom zbog navodne uloge u nelegalnom klađenju na mečeve UFC-a i lako je moguće da se više neće vraćati u najveću organizaciju svijeta.

Treba istaći da je on prošle godine otvoreno podržao LGBTQ+ populaciju tokom 'parade ponosa'.

"Mislio sam da će 2022. godine ljudi razmišljati drugačije i biti otvoreniji, a ne obična go*na. Izgleda da sam pogriješio", rekao je tada Molina.

Jeff je prvi član UFC-a koji je otvoreno priznao da je biseksualac.

Promo

Oglasi