"Jon Jones je najbolji borac svih vremena"
Očekuje nas još jedna sjajna borba

Tako tvrdi prvi čovjek UFC-a

"Jon Jones je najbolji borac svih vremena"

E. Dindić

Prvi čovjek UFC-a Dana White najavio je veliku borbu između Thiaga Santosa I Jona Jonesa. 

"Mislim da možemo za Jona Jonesa reći da je najveći svih vremena. On je noćna mora izvan oktagona, a noćna mora za sve protivnike unutar njega. Pogledajte što je sve napravio i što je sposoban da napravi, uz životni stil kojim živi. To je nevjerovatno. On je čudo prirode, nevjerovatan je i najbolji svih vremena,", rekao je White.

Nakon povratka u oktagon, Jon Jones nastavlja dominirati kao što je radio i prije doping afera. Prvak poluteške kategorije slavio je u prethodne dvije borbe nakon povratka a sada ga čeka i treća borba u šest mjeseci.

Borba između Thiaga Santosa I Jona Jonesa na rasporedu je 7. jula u Las Vegasu.

Top Komentari

realno_govoreci
Hahahaha ubi vas Khabib u pojam jadnici jedni.Zivite za dan kada ce ga neko pobjediti jer ovako ja on najbolji svih vremena
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi