Pred ovim čovjekom će ponovo da drhte svi: Mašina se vraća bolja nego ikad
Foto - Instagram

Jon Jones je spreman da pokori tešku kategoriju

Pred ovim čovjekom će ponovo da drhte svi: Mašina se vraća bolja nego ikad

Midhat Šljivak

Dugogodišnji UFC šampion poluteške kategorije Jon Jones žestoko se sprema za nove izazove.

Sjajni 33-godišnjak odlučio je da nove izazove potraži u teškoj kategoriji, a tamo će debi imati tokom ljeta protiv pobjednika meča između šampiona Stipe Miočića i izazivača Francisa Ngannoua.

Jones je spreman da pokori tešku kategoriju. Sve je veći i moćniji i sigurno da će biti itekako žestok rival u borbi za pojas.

Bones je u karijeri poluteškaša pobijedio sve mečeve. Nastupio je 28 puta, ali je zbog pada na doping testu jedan meč proglašen nevažećim, a zbog ilegalnih laktova je diskvalifikacijom izgubio meč od Matta Hamilla.

On se naravno osjeća neporaženim. Želi takav i završiti karijeru, a vidjet ćemo kakav će biti u obračunu sa brutalnim borcima kao što su Miočić ili Ngannou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi