Najveći neprijatelji se sreli na ulici i došlo je do haosa: "Ne znam kako taj čovjek nije pao"
Foto - Screenshot

Masvidal napao Covingtona na ulici

Najveći neprijatelji se sreli na ulici i došlo je do haosa: "Ne znam kako taj čovjek nije pao"

M. Šljivak

Colby Covington nedavno je u oktagonu uvjerljivo pobijedio najvećeg rivala Jorgea Masvidala.

Obračun nekad najboljih prijatelja donio je mnoštvo uvreda pred borbu, nije izostavljena i porodica, a posebno je oštar na jeziku bio Covington.

Zbog toga je Masvidal nakon borbe i poraza najavio kako još ništa nije gotovo i da će se kad-tad naći na ulici. To se na kraju i desilo.

Masvidal je sreo Colbyja ispred jednog restorana u Miamiju i došlo je do haosa. Napao je Covingtona kojem je navodno nanio i teške povrede.

"Čovjek ga je udario tri ili četiri puta u lice. Začudilo me kako nije nokautiran od udaraca", rekao je svjedok događaja Adam Weiss za lokalnu televiziju u Miamiju.

Covington je saopštio policiji kako je zadobio nekoliko udaraca. Navodno je ostao i bez zuba, a policiju je lično pozvao nekoliko minuta nakon napada.

Oglasi

U izvještaju policije spominje se kako je Masvidal napadač, a Covington žrtva. Navodi se kako je Gamebred bio u društvu još tri ili četiri osobe tokom napada.

Protiv njega je pokrenut postupak i čeka ga optužnica za napad i nanošenje teških povreda, a navodi se i kako je Jorge tokom napada vikao:

"Rekao sam ti da ne spominješ moju djecu".

Vidjet ćemo kako će se sve završiti u ovom slučaju, no Jorge je pokazao da nema namjeru da oprosti velikom rivalu sve gadosti koje je o njemu izgovarao u proteklom periodu.

Covington je u MMA karijeri na omjeru 17-3, dok je Masvidal trenutno na omjeru 35–16 uz tri vezana poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi