Došao je oči u oči s MMA zvijezdom: Dječak je molio za milost nakon što je dobro 'zakuhao'

Masvidal krenuo na 17-godišnjaka

Došao je oči u oči s MMA zvijezdom: Dječak je molio za milost nakon što je dobro 'zakuhao'

M. Šljivak

Jedan od najpopularnijih MMA boraca svijeta Jorge Masvidal imao je prethodnog vikenda verbalni obračun s tinejdžerom na tribinama.

UFC zvijezda pratila je boks meč u Tampi između Jakea Paula i Tyrona Woodleya i u jednom trenutku je došlo do haosa u publici.

Ovaj 17-godišnjak je pomislio kako je dobra ideja da gurne Masvidala s leđa, ali je ubrzo shvatio da je napravio poprilično veliku grešku.

Masvidal je krenuo na njega, osiguranje ga je srećom zaustavilo, a momak je počeo da moli.

Podigao je ruke u zrak i vikao je:

"Molim te, imam 17 godina. Imam 17 godina", govorio je dječak dok ga je Masvidal psovao iza leđa osiguranja koje se našlo oko njih.

Jorge Masvidal je odradio 50 mečeve u MMA karijeri ima omjer od 35 pobjeda i 15 poraza. Dva poraza stigla su u posljednja dva meča protiv velter šampiona UFC-a Kamarua Usmana.

Top Komentari

Zulfikar
Lako je na golobradog maloljetnika, hajde nasri na Usmana…
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi