YouTuber izaziva Conora McGregora i Jorgea Masvidala na meč
Foto - Jake Paul / Instagram

Spreman da se potuče

YouTuber izaziva Conora McGregora i Jorgea Masvidala na meč

M. Šljivak

Poznata YouTube zvijezda Jake Paul izrazio je želju za borbu sa UFC zvijezdama Conorom McGregorom i Jorgeom Masvidalom.

Ovaj 23-godišnjak je nedavno imao boks meč protiv drugog kolege sa ove video platforme i sada ima želju da se bori sa poznatim UFC borcima.

"Želim dokazati ljudima da sam zaista bokser sa istinskim vještinama i neko ko koga bi se ljudi trebali plašiti. Imam udaračku moć, opasan sam i želim imati borbe kako bih to dokazao", rekao je on i zatim je proozvao brojne borce.

"Želim se boriti sa najvećim imenima u sportu. Želim Bena Askrena, Masvidala, bilo koga, samo ih dovedite u ring. Isto tako želim Conora McGregora i svakog ko želi ući u ring sa mnom. Želim ih pobijediti", rekao je Paul.

Želje su jedno, a mogućnosti su drugo i očigledno da ovaj momak još nije osjetio šta su pravi udarci.

Top Komentari

ryan.giggs
Hahaha... Joystick kljusina.
4 0
Mele
Pa ako si toliko jak, kreni redom, udaraj ove slabije, dok ne dodjes do samog vrha. Ti bi milione sa 23g, sa sampionima da se boris, razmazen si vidim bas.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi