Joshua ima zanimljiv prijedlog za Klitschka

Hoće li će doći do saradnje?

Joshua ima zanimljiv prijedlog za Klitschka

S. Grebović

Britanski bokser je biranim riječima govorio o svom bivšem protivniku u ringu.

BBC je snimio dokumentarac s Anthonyjem Joshuom i Vladimirom Klitschom u glavnim ulogama.

To je bio prvi njihov susret nakon aprila mjeseca prošle godine i spektakularnog meča na Wembleyu, kada je Joshua nokautirao do tada neporaženog Ukrajinca i poslao ga u penziju. Do tog momenta Wladimir Klitschko je bio istinski vladar ove plemenite vještine.

Britanac se prilikom najnovijeg susreta naklonio Klitschku te ga pozvao u svoj stručni štab.

"Tvoje znanje je kao enciklopedija i nevjerovatno mnogo bi vrijedilo svakom na koga bi ga mogao prenijeti, a ja se nadam da to mogu biti ja. Gdje je moguće pronaći veću mudrost i znanje nego u tebi. Ovim putem te zapošljavam, zaposlen si! Što god trebaš čovječe, samo reci, moj si", šaljivo je izjavio Joshua nakon čeka je pojasnio zašto je toliko impresioniran Klitschkom.

"Za one koji ne znaju, Wladimir govori 50 jezika i posjeduje nekoliko fakultetskih diploma. Uz dužno poštovanje priznaćete da je to zaista impresivno za jednog boksera."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi