Tajna poruka je najava za veliku borbu?

Hearn postavio zanimljiu objavu

Tajna poruka je najava za veliku borbu?

Midhat Šljivak

Bokserski svijet nestrpljivo čeka dogovor o borbi između Anthonyja Joshue i Deontayja Wildera u kojoj bismo dobili apsolutnog kralja teške kategorije.

Nedavno je Wilder ponudio 50 miliona dolara Joshui da prihvati borbu, a objava promotora Eddieja Hearna na Instagramu izazvala je ogromnu pažnju.

To bi mogla biti tajna poruka da je meč Joshua-Wilder veoma blizu dogovora jer je Hearn postavio fotografiju na kojoj je pisalo:

"Sljedeća stanica, američki san", a dodao je i komentar kako je velika sedmica ispred njega.

Big week ahead!! 👀

A post shared by Eddie Hearn (@eddiehearn) on

Duel neporaženih šampiona je ono što svijet boksa sa nestrpljenjem čeka. Svi žele da vide ko je trenutno svjetski broj jedan i sigurno je da bi obračun ovih teškaša bio pun pogodak.

Međutim, Hearn je nedavno priznao i da se vode pregovori sa Jarrellom Millerom, te Alexanderom Povetkinom, koji su mandatorni izazivači Joshue i koji su opcije ako do dogovora sa Wilderom ne dođe.

AJ je spreman na duel sa Wilderom, Amerikanac također i sve je stvar dogovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi