Brutalan nokaut ispred stadiona Wembley mogao bi dovesti do novog povratka Mikea Tysona
Foto - Screenshot

Julius Francis bi rado u ring s Iron Mikeom

Brutalan nokaut ispred stadiona Wembley mogao bi dovesti do novog povratka Mikea Tysona

M. Šljivak

Nekadašnji britanski bokser Julius Francis (57) našao se u centru pažnje nakon što je ispred stadiona Wembley brutalno nokautirao čovjeka koji je silom pokušao ući na događaj.

Agresivni navijač je pokušao silom da uđe, ali to ga je na kraju koštalo brutalnog nokauta. Na kraju se ispostavilo da je član osiguranja koji ga je nokautirao zapravo Julius Francis.

Ovaj 57-godišnjak je karijeru završio s negativnim omjerom od 23 pobjede i 24 poraza. Međutim, većinu poraza je imao u završnoj fazi karijere kada je želio zaraditi što više novca.

Francis je u ring ulazio s istinskim velikanima. Gubio je od Vitalija Klička i Mikea Tysona u drugoj rundi, a sada je spreman da se ponovo bori s Mikeom.

Julius Francis je govorio o svemu što se dogodilo ispred Wembleya, ali i o planovima za budućnost.

"Odmah su me uhapsili. Proveo sam u policijskoj stanici četiri i po sata. Potom su se vratili i rekli su da se postupak neće dalje voditi nakon što su pogledali snimke sigurnosnih kamera", rekao je Francis.

Zbog ovog nokauta Francis je izgubio licencu za rad u obezbjeđenju, ali spreman je da se vrati u ring i to protiv Mikea Tysona.

"Ako postoji promotor koji je spreman da organizuje borbe, ja sam za. Novac me ne interesuje, ali ko dođu s pravom ponudo, zašto da ne? Rado ću prihvatiti revanš s Tysonom", rekao je Francis.

Podsjetimo, Mike Tyson se krajem 2020. godine vratio u ring i boksovao je egzibicioni meč s Royom Jonesom Juniorom i pokazao je da i dalje ima bombe u rukama. Isto je pokazao i Francis i njihov novi meč bi sigurno izazvao veliku pažnju.

Top Komentari

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 6
Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije