"Ovakav Conor ne bi izdržao sa Khabibom ni rundu"
Foto - Screenshot

Magomed Ismailov tvrdi

"Ovakav Conor ne bi izdržao sa Khabibom ni rundu"

M. Šljivak

Conor McGregor poražen je od Dustina Poiriera na UFC 257 eventu u Abu Dhabiju.

Irska zvijezda je najavljivala veliki povratak, ali na kraju ga je Poirier ugasio u drugoj rundi i postao je prvi čovjek koji je McGregora nokautirao.

Nakon meča se javio i Khabib Nurmagomedov, šampion sa kojim Conor silno želi revanš, ali sada ga sigurno neće dobiti, a i The Eagle je odlučio da se oprosti.

Još jedan član UFC-a Magomed Ismailov tvrdi da ovakav McGregor ne bi izdržao ni rundu protiv Khabiba.

"Nije očekivao udarce nogama od Poiriera. Bio je uvjeren da će boksati čitavu borbu. Poirer je zatim počeo pogađati sa obje ruke, a Conor se povukao uz žice i čekao je da stane. Nije stao i završio ga je. Ovakav Conor protiv Khabiba ne bi izdržao ni rundu", rekao je Ismailov.

Šanse za revanš Khabiba i Conora su trenutno ravne nuli i zaista će Dana Whte teško nagovoriti šampiona na povratak.

Top Komentari

douglasssy
Sad nekako sve gledam ove clanke, komentare drugih boraca na racun Conora; pa covjek im je trn u oku. Ali kako kazu, za dobrim konjem se uvijek prasina dize. Cinjenica je da je Conor u tranziciji, treba dosta da poradi na sebi, ali sta sad, gubio je i prije, pa se vracao. A ovi tzv muslimani i braca, nece nikad biti "veci" kao subjekt u UFC - u. Zato i seru ovoliko.
0 17
Noone
Vidi se da se lik deformisao od skidanja kilaže. Ovo je bolest čista. Digao kile da bi pobijedio jednog prosječnog Cowboya i sad se opet vratio. Da je ostao gdje je, možda bi bio bolji u ovoj borbi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije