Conor McGregor nakon teškog poraza odlučio da odgovori Khabibu

Dagestanac ga provocirao

Conor McGregor nakon teškog poraza odlučio da odgovori Khabibu

E. Čaušević

Irski borac Conor McGregor doživio je jutros težak poraz u meču protiv Dustina Poiriera.

Poirier je prvi borac koji je uspio da nokautira McGregora i to je uradio na zaista brutalan način.

Šale na račun Irca krenule su odmah nakon meča, a među prvima se oglasio Khabibi Nurmagomedov koji nije imao milosti prema svom velikom rivalu.

"Eto što se desi kada promijeniš cijeli tim, ostaviš sparing partnere koji su te učinili šampionom i sparinguješ s malom djecom, daleko od stvarnosti", napisao je Khabib.

No, McGregor nije mogao ostati dužan i odlučio je da odgovori Dagestancu.

"Nisam baš ništa mijenjao, tim mi je isti od prvog dana. A, ovo je karakter čovjeka koji se krije iza maske. Šta on želi više, vraća li se ili ne?", rekao je Conor nakon meča.

Promo

Top Komentari

Hakkinen
Odrat će te nafurani šmrk iz Irske. Po tebe bi bolje bilo da se ne vrati jer ono jutros šta ti se desilo je " mala maca" šta bi ti Khabib ovaj put uradio. Bio bi samo mala ćelava irska kuyica. F.. o..
3 5
dragonBH
Bolje ti je da se ne vrati..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi