Kakva dobrodošlica u UFC: Overeem samljeo protivnika!
(Foto: Screenshot) Nekadašnji UFC prvak nanio prvi poraz ruskom borcu u karijeri

Brutalan ground and pound

Kakva dobrodošlica u UFC: Overeem samljeo protivnika!

Jedna od najzanimljivijih borbi "main carda" na UFC Fight Nightu 141 koji se održava u Pekingu bila je ona između Alistaira Overeema u UFC-u Sergeyja Pavlovicha.

Overeem je prije meča poručio da nije znao ko je njegov protivnik, te da ga je morao "guglati", a danas mu je u Pekingu uspio nanijeti prvi poraz u MMA karijeri i to brutalnim nokautom.

Pavlovich je djelovao izmoreno već nakon nekoliko minuta prve runde, a onda je naletio na Overeemov desni kroše i pao.

Overeem je potom krenuo sa silovitim "gorund and poundom". Sve je izgledalo zaista brutalno, a sudija je nakon nekoliko sekundi prekinuo borbu, pa je Overeem upisao pobjedu tehničkim nokautom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi