Overeem se vraća protiv neporaženog Rusa
Overeem je u karijeri odradio ukupno 51 borbu, a njih 43 je dobio. Ipak, posljednje dvije borbe je izgubio nokautom od novih zvijezdi UFC-a i ovo bi mu mogla biti šansa da se vrati u život

Već za mjesec dana

Overeem se vraća protiv neporaženog Rusa

M. Šljivak

Legendarni holandski borac Alistair Overeem vraća se borbama u UFC-u.

Nakon dva brutalna nokauta koja je doživio u borbama protiv Francisa Ngannoua i Curtisa Blaydesa, sada Overeem traži povratak na pobjedničke staze, a UFC mu je dogovorio novi meč.

On će biti dio UFC Fight Night 141 eventa u Pekingu 24. novembra, a protivnik mu je neporaženi debitant, Rus Sergey Pavlovich.

Radi se o borcu koji ima 12-0 u profesionalnoj MMA karijeri, ali pred njim je sada najveći izazov, jer će na drugoj strani biti apsolutna legenda borilačkog sporta.

Pavlovich je navodno jedan od najvećih potencijala teške kategorije na svijetu, a da li je baš tako, imaće šansu da pokaže protiv Overeema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi