Ovo je najgora borba koju ćete u životu vidjeti: Svijet se smije onom što su pokazala dva TikTokera

Komična scena

Ovo je najgora borba koju ćete u životu vidjeti: Svijet se smije onom što su pokazala dva TikTokera

M. Šljivak
Teme:

MMA je najbrže rastući sport svijeta i njegova popularnost iz dana u dan je sve veća. To donosi i formiranje brojnih organizacija, a neke od njih uspiju organizovati borbe kojima se smije čitav svijet.

MMA kao sport 'raste' iz dana u dan. Mješovite borilačke vještine enormno su popularne širom svijeta, a borci su istinske zvijezde.

Velika popularnost ovog sporta donijela je i brojne organizacije širom svijeta, a neke od njih su zadužene isključivo za show koji će izazvati reakciju publike.

Uglavnom su za 'lude' borbe zaduženi Poljaci i Rusi, a sada su im se pridružili i Česi sa svojom MMA organizacijom koja je izazvala ogromnu pažnju.

"Clash of the Stars" naziv je MMA promocije koja organizuje borbe poznatih osoba u Češkoj, a proteklog vikenda su uspjeli u oktagon dovesti dvojicu TikTokera.

Izvjesne 'internet zvijezde' Max Green i Kaluba našli su se u oktagonu i odradili su vjerovatno najgoru MMA borbu u historiji ovog sporta.

Oglasi

Ovaj duo je pokazao da nije baš svima mjesto u MMA, posebno ne ovakvim atrakcijama koji prljaju ime sporta svojim nastupima.

Nakon tri minute 'tuče' pobjedu je odnio Kaluba. Max Green nije mogao podnijeti udarac u tijelo koji je bio nešto jači od udarca petogodišnjeg djeteta i predao je meč.

Nevjerovatno je da je publika ovaj meč ispratila ovacijama. Na svaki pokušaj udarca u dvorani je bila nevjerovatna buka i svi su htjeli vidjeti neki nokaut.

Međutim, ovaj duo vjerovatno nikoga na svijetu ne bi nokautirao. Vidljivo je to bilo po njihovim udarcima koji su bili zaista bizarni i bezopasni.

Na snimku pogledajte ovaj definitivno najgori meč u MMA historiji, ako se ovo uopšte može nazvati borbom u mješovitim borilačkim vještinama.

Promo

Povezano

Oglasi