Kamerunska zvijer prozvana od poznatog boksera: Borit ću se s tom kukavicom pod bilo kojim pravilima

Whyte želi Ngannoua

Kamerunska zvijer prozvana od poznatog boksera: Borit ću se s tom kukavicom pod bilo kojim pravilima

M. Šljivak

Kamerunska MMA zvijezda Francis Ngannou dobio je zanimljiv izazov.

Britanski bokser Dillian Whyte spreman je da se bori protiv Ngannoua i to po bilo kojim pravilima.

"Borit ću se u UFC-u. Javite to Dana Whiteu. Borit ću se s tom kukavicom Ngannouom i uspavat ću ga. Ima slabu bradu, nokautirat ću ga vjerujte mi", rekao je Whyte i otkrio je plan.

"Jedna borba neka bude prema MMA pravilima, a druga po bokserskim. Svejedno je šta će biti prvo. Mogu se boriti i u Muay Thai borbi, po kickboxing pravilima. Spreman sam da se s njim potučem u tri različite borbe", istakao je Whyte.

Whye je u karijeri doživio samo jedan poraz i to od Anthonyja Joshue, a trenutno ima pojas privremenog WBC prvaka svijeta.

Top Komentari

Hix
Ubio bi ga Ngannou u svemu osim u boksu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi