Kamerunska zvijer se pretvorila u crnog Supermana! Čovječe, jesi li normalan?

UFC zvijezda nikada nije izgledala bolje

Kamerunska zvijer se pretvorila u crnog Supermana! Čovječe, jesi li normalan?

Francis Ngannou, poznatiji kao kamerunska zvijer, nikada nije izgledao brutalnije.

Obzirom da u posljednjem meču protiv Overeemovog krvnika Jairizinha Rozenstruika nije proveo mnogo vremena u oktagonu jer je rivala porazio za samo 20 sekundi, odmah se mogao baciti na nastavak treninga.

Od svog pojavljivanja među najboljim borcima svijeta ledio je krv u žilama zbog strahovito mišićavog tijela, a čini se da ga je sada doveo maltene do vrhunca.

Na fotografiji koju je objavio prije dva dana vidi se da je spremniji nego ikada pa i ne čude komentari poput sljedećih:

"Neće se željeti boriti protiv tebe, pobjeći će", "Ti si kamerunska noćna mora", "Bit ćeš šampion uskoro" itd.

Inače, kada je u pitanu nastavak njegove karijere, u posljendje vrijeme sve više se špekuliše o tome da bi moglo doći do okršaja između njega i Jona Jonesa koji ima plan da s prebaci u tešku kategoriju. To je meč koji bi sigurno svaki MMA fan želio vidjeti.

Ngannou je do sada u UFC-u odradio 12 borbi te je upisao 10 pobjeda i dva poraza. Činilo se da je nazaustavljiv početkom 2018. godina, ali tada ga je porazio Stipe Miočić i dobro mu uzdrmao kavez jer je odmah potom doživio poraz i od Derricka Lewisa.

Ipak, u posljednje dvije godine uspio se pribrati pa je povezao čak četiri pobjede i to protiv boraca kao što su Cain Valasquez i Junior Dos Santos.

Dok bude čekao ime narednog protivnika, Kamerunac će sigurno vrijedno trenirati i ne treba sumnjati da će biti spremniji nego ikada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi