Ngannou za 20 sekundi brutalno nokautirao rivala: "Znao sam da ne zna šta radi"

Čeka Stipu Miočića

Ngannou za 20 sekundi brutalno nokautirao rivala: "Znao sam da ne zna šta radi"

Edmir Škorić

Francis Ngannou je za samo 20 sekundi riješio Jairzinha Rozenstruika sinoć na UFC 249 priredbi.

Ngannou obilježio večer brutalnim nokautom za samo 20 sekundi

Kamerunac je već u prvoj seriji udaraca nokautirao Rozenstruika, koji je uzalud bio glasan u najavi ove borbe.

"Čim sam vidio da me je prozvao, znao sam da ne zna ša radi. On ima puno potencijala, no mora ići korak po korak, nije bio spreman na ovo. Moj trener i ja smo 15 sedmica radili na kombinacijama za ovu borbu i imao sam posloženo sve šta trebam napraviti u borbi. Ova pobjeda je timski rad", izjavio je Ngannou.

Ovo je njegova četvrta pobjeda u nizu nokautom i zanimljivo da je za sve njih u oktagonu proveo svega dvije minute i 42 sekunde. Sada se nada skorijoj borbi za titulu, no tek nakon treće borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

"Frustrira me situacija u ovoj diviziji. Očekivao sam da ću se boriti za titulu, no to se nije dogodilo. Tražili smo da ova borba bude za privremenu titulu, no to nisu htjeli napraviti. Da budem iskren, ne znam gdje je divizija u ovom trenutku. Na meni je ići borbu po borbu do kraja mog ugovora", izjavio je kamerunski borac.

Top Komentari

E.Car
Ovaj gledao da padne prije nego ga je udario, ali je sporo padao u tome je problem. Pade ko Zmaj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti