UFC zvijezda prebija internet 'junake': Već su dvojica dobila ozbiljne batine
Foto - Screenshot

Kevin Holland se na svoj način pobrinuo za trollove

UFC zvijezda prebija internet 'junake': Već su dvojica dobila ozbiljne batine

M. Šljivak

UFC borac Kevin Holland (29) odlučio je na svoj način riješiti probleme s ljudima koji ga prozivaju na društvenim mrežama.

Poznato je da širom svijeta brojni 'junaci' ostavljaju komentare, vrijeđaju apsolutno sve što vide, a Holland je jedan od MMA boraca koji im je bio na udaru.

Nakon svega odlučio je da im pruži šansu da pokažu šta znaju u borilačkom sportu. U januaru je pružio šansu jednom trollu za grappling meč i hladnokrvno ga je uništio.

Sada se našao još jednog kandidata. Hollanda je uvrijedilo to što ga je ovaj momak nazvao 'Derek Brunson', pa mu je zakazao borbu.

Momak se pojavio. Dobio je batine na sparingu, ali i poštovanje UFC zvijezde.

"Iskreno, ovaj troll mi se dopao. Nazvao me je Brunsonom, dobio je autogram,a dan kasnije je imao čast da bude troll broj 2. Dva završena, još mnogo je ostalo. Bit će mi potrebna pomoć. Ovaj je iskazao poštovanje na kraju, a njemu svaka čast što se pojavio".

Holland svim trollovima koji imaju hrabrosti da se pojave plati kartu i hotel.

Ovaj borac je u karijeri na omjeru od 21-7-1, a trenutno je dio UFC-ove srednje kategorije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi