Khabib nakon McGregora želi borbu protiv Mayweathera: "U ovoj džungli postoji samo jedan kralj"
Dagestanac je prije sedam dana napravio skandal zbog kojeg će sigurno biti suspendovan u UFC-u, ali čini se da već zna kako će "ubiti" to vrijeme. Sada je sve do Floyda Mayweathera.

Da li nas čeka spektakularan okršaj?

Khabib nakon McGregora želi borbu protiv Mayweathera: "U ovoj džungli postoji samo jedan kralj"

Endin Čaušević

Khabib Nurmagomedov je i dalje u centru pažnje sportske javnosti nakon što je prije sedam dana pobijedio Conora McGregora u borbi za pojas lake kategorije UFC-a.

Dagestanac je nakon pobjede protiv McGregora napravio veliki skandal u Las Vegasu jer je preskočio kavez i krenuo da se obračuna s trenerima irskog boraca. Khabibu sigurno prijeti žestoka suspenzija od strane UFC-a, ali čini se da bi se on u tom periodu mogao okušati u boksu.

Naime, Khabib je sada odlučio da izazove boksera Floyda Mayweathera koji je bez poraza odlučio da ode u penziju. Mayweather se već vraća iz penzije prije godinu dana kada ga je na boks meč izazvao McGregor i tada je uspio pobijediti. Bit će zanimljivo vidjeti da li će prihvatiti ponudu Khabiba.

"Obojica nikada nismo poraženi. Idemo da se borimo, što da ne? 50-0 omjer protiv omjera 27-0. U ovoj džungli ima mjesta samo za jednog kralja i naravno da sam to ja. Nije mogao srušiti MsGregora u toj borbi, a ja sam ga srušio bez problema", poručio je Khabib.

Top Komentari

Keno
Hahah nema hrvanja u boksu moj khabibe, drzi se mma i ne brukaj se ko mctapper
10 9
Chupy
Sve okkk zelje nekakve i prijedlozi, al nidje veze! Samo jedno pitanje, kojim stilom?????? Kako se boriti????
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti