Khabib ne da revanš McGregoru: Prošli put me je molio da ga ne ubijem!

Prvak jasno poručio

Khabib ne da revanš McGregoru: Prošli put me je molio da ga ne ubijem!

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier jučer su imali prvo suočavanje pred meč za ujedinjenje titule UFC prvaka lake kategorije.

UFC je već počeo promociju za meč koji će se održati 7. septembra, a novinare je interesovalo hoće li Khabib nakon ovog duela pristati na novi obračun sa Conorom McGregorom.

Dagestanac je u oktobru prošle godine savladao Irca, a nakon meča je nastao pravi haos, a Khabib je čak krenuo i u publiku kako bi se obračunao sa trenerima irskog borca.

Više nema namjeru da se bori sa Conorom i to je jasno poručio.

"U posljednje tri godine je imao amaterski meč u boksu i jednu pobjedu. Po čemu je on zaslužio revanš? Tapkao je i preklinjao da ga ne ubijem i sad hoće revanš", rekao je Khabib, te je dodao:

"Tony Ferguson je na redu, ljudi koji imaju pobjedničke nizove me zanimaju. Ne zanima me tip koji tri godine ne može nikoga da pobijedi", istakao je Khabib.

UFC-u bi novi obračun Khabiba i Conora sasvim sigurno bio najisplativiji, ali i samim borcima.

Gotovo da nema ljubitelja MMA sporta koji ne želi ponovo vidjeti ovu borbu, ali svakako da se dosta toga pita i Khabib.

Ipak, pred njim je sada prvo Poirier, pa tek onda kreću ostali izazovi.

Top Komentari

forza_juve
Tako je, neka zasluzi revans a ne da laje po presicama
6 0
Noone
Irska pudlica
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi