Khabib neće borbu s Conorom: Zašto biste mi dali 100 miliona da bih opet prebio onog idiota?
Foto - EPA

Dagestanac sasvim jasan

Khabib neće borbu s Conorom: Zašto biste mi dali 100 miliona da bih opet prebio onog idiota?

Midhat Šljivak

Najveća svjetska MMA promocija UFC čini sve kako bi dogovorila revanš meč između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

Ova ideja se itekako dopada prvom čovjeku UFC-a Dani Whiteu, koji je novu borbu opisao kao 'najveću svih vremena', a navodno bogataši iz Saudijske Arabije žele Khabibu platiti čak 100 miliona dolara kako bi se borio protic Conora.

Tu cifru je spomenuo u Khabibov otac Abdulmanap Nurmagomedov, ali Khabib je jučer u razgovoru s novinarima istakao da nema šanse da pristane na ovu ponudu, pa čak i ako bude 100 miliona na stolu.

"Zašto će mi taj novac? Ako UFC ne zna šta će s novcem, neka ga da drugim organizacijama i drugim sportovima, ima ih mnogo. Dati meni 100 miliona dolara da ponovo prebijem tog idiota, nikako nije razumno"; rekao je Khabib.

The Eagle je sada potpuno fokusiran na meč protiv Tonyja Fergusona u kojem će braniti titulu lake kategorije.

"Treniram dan i noć i u dobroj sam formi, baš onakvoj u kojoj sam navikao biti. Osjećam se sjajno. Iznenađen sam što me uopšte pitaju o revanšu s Conorom, jer sam mu radio šta sam želio u prvoj borbi i on je odustao. Kako onda da pričam o revanšu? Sada sam samo fokusiran na Tonyja", poručio je Khabib.

Dagestanac je za sada neporažen u karijeri, a vidjet ćemo hoće li tako i ostatki nakon 18. aprila.

Top Komentari

BaboBih
Samo tako, Conor neka laje. Nije zasluzio revans i te milione. Masa drugih boraca koji se bore 3-4 puta godisnje cekaju svoju sansu
7 1
user1578689992
Conor je citkusant i sve mu se vrti oko para a khabib je ljudina. Khabib ne zeli da se opet vrjeđa Islam i to nije vrjedno para. Dosta je on zaradi od normalnih borbi i ljepo zivi ulaze. Dobro je vec ptvi put reko conor.. mozesvse uderat poslje whiskiyem ???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti