"Želim natjerati Khabiba da odustane"

Gaethje ima jasan plan

"Želim natjerati Khabiba da odustane"

M. Šljivak

Privremeni UFC šampion lake kategorije Justin Gaethje imat će priliku da postane prvi čovjek koji je pobijedio Khabiba Nurmagomedova.

Borba za pojas dvojice šampiona zakazana je za 24. oktobar u Abu Dhabiju, a Gaethje je uvjeren kako će upravo on biti taj koji će oktagon napustiti kao šampion i kao prvi čovjek koji je pobijedio čudesnog Dagestanca.

Gaethje je otkrio kako namjerava pobijediti Khabiba. Želi ga natjerati da preda meč.

"Moram se koncentrisati na borbu na nogama i pokušati da me ne baci na žice. Natjerat ću ga da se bori kao da mu život zavisi od toga", rekao je Justin i nastavio je:

"Ako me baci na pod učinit ću da drugi put dobro razmisli prije bacanja. Pokušat ću ga završiti, želim da preda meč, želim da odustane. Želim da vidi da sam borac na najvećem nivou koji ga je prešao na svim nivoima. To mi je cilj", poručio je Gaethje.

Borba Khabiba i Gaethjea sigurno je jedna od najvećih u lakoj kategoriji i svi ljubitelji MMA sporta jedva čekaju da je vide.

Top Komentari

svasta
Pazi sta kazes,zapisi sta si rekao jer kad se probudis poslije meca zaboravices sve!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti