19

Komentari (19)

LudiHansUTD
Ništa et samo da kažem da "na vratite" vcrs haketova mama mi nabija pritisak u jajcadima , pa kaže dok je zagrijana može i vas podmiriti , i da mama ti je glupa i ne kulturna ko i ti hake pusa bokic od mene i haketove mame
Sanska_Prangija
Znaci, ljudi ako se zadesite u dagestanu na vratite u dom nurmagedora na jajca
Sanska_Prangija
hake
@Sanska_Prangija levatu jedan i prezime od čovjeka si pogrešno napisao. Navratite se piše sastavljeno ne odvojeno. Uglavnom nepismen si ko prangija baš.
Kugla
Hake ti u klub knjizevnika pa tamo ganjaj pravopis
hake
@Kugla a reci ti meni koliki ti je kapacitet jednog plućnog krila? Čisto da znam da li su ti oba upotrebljiva da mi napušeš jaja kroz qrac na 2 bara!
Kugla
Hake ponovo si dokazo svoj odgoj i pismenost
hake
@Kugla mojne ba tu prenemaganja i furanja te usmrdjele spike : ja sam fin, mene mama tako učila. Samo mi kaži jesi radio skoro spirometriju da znam?
Kugla
Hake nije te mama naucila takvom rijecniku. Izvini pogresno sam reko nije odgoj vec kultura tvoja
hake
@Kugla a jesi plitak ko potok. Ono sa mamom se odnosilo na tvoju mamu koja te okotila takvog pametnog. Treba ti crtat yebote patak. I kaže se rekao, ne reko debily jedan.
Kugla
Ako se ti tako lijecis ili hranis nesmeta meni tvoje pisanje slobodno ti vrijadjaj ako ti je tako lakse
hake
Ne smeta se piše razdvojeno! Aj vozdra sad...
Zulfikar
Izgleda druze tebi je gedora u glavi.
Kugla
Neznam ja pravopis
hake
@Kugla ne znam razdvojeno. ?
Kugla
Dobro sledeci put cu razdvojiti
Sanska_Prangija
Da si citao dalje komentare ispod ne bi ispao toliko glup dragi hake :)
LudiHansUTD
Eeeeh kamo sreće da ovakvi slučajevi imaju bar gedoru u glavi , od gedore ima neke koristi , ovo treba samo tući i ne dati da plače !
LudiHansUTD
Nemam pluća dobra , ali imam kituurinu , na zadnji ulaz ću da ti jaja napumpam na 5 bari ako želiš , tako me mama učila , ali nemoj bit plitak ko potok , tvoja mama me učila , eeee hake jake
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.