9

Komentari (9)

bazaorao
Zamolio bi redakciju ovog portala da uvedu jednu rubriku iz teologije za ove teologe sto komentarisu
Nek_komsiji_crkne_krava
To je cista laz i nonsens da su psi prljaviji od macaka. Kako onda tumaciti kad macka ulovi misa i nosa ga svukuda sa sobom a zna se da je mis jedan od najvecih izvora zaraze.
Penderinos
Dovoljno je imati njuh da zakljucis da psima nije mjesto u kuci. Kod mačaka potpuna suprotnost, mačka jednom prođe kroz cvijeće, ocese se i odmah poprimi miris lavande. Cak sam i mačku koristio kao jastuk, naravno uz odobrenje
Nek_komsiji_crkne_krava
Otkud ti to znas? Ja imam cuku i drzim ga u kuci i cistiji je nego mnogi sto ovdje stavljaju minuse i komentarisu gluposti.
ElComandante
Po Islamu pse ne treba drzati u kuci,jedino macke jer su ciste.
Matic
Cista laz i zabluda kao i za alkohol. Psi su u to vrijeme bile divlje zivotinje kao vukovi i sirili su zarazu jer su jeli razne zarazene leseve i zbog toga su se ljudi bojali pustati ih u kucu a to je PREPORUCIVALA i vjera. Zabranila nigdje nije!
Rivaldo
Psi su bolji i cistiji od vecine "vjernika".
Saban123
Babuka1
De ba vijernici, procitajte bsr vise od 40 stranica neke knjiga, pa palamudite o vjeri. I ovo je sportski portal, nije portal za sirenje vjere.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.