22

Komentari (22)

Zoha
Tacno mu je zivotna prica za filma
Savage
Vjerovatno ce i napravit neki film posto su sada "in" filmovi ovakvih sadrzaja. Isto kao Wrestler -mislim na osnovu istine i svih dogadjaja koji su se desavali. Neke samo da navedem : 42, money ball, lone survivor, film o fredi merkuriju itd.. A vec imaju na E 60 epizode o Kabibu
Rorschach
Nije mu majka mrtva kvazi novinari
Savage
Hehe. Pitam se da li ovi bloggeri novinari procitaju objave prije nego ih postave. Gresaka na svakom koraku. Skoro na svakoj temi. Pozz
Paradajz
Sadik82
Ko god se ovom divi dabogda vase zene majke i kcerke ovako hodale
enko
E moj sadik cime se ti zamaras
realno_govoreci
Amin Bolje nego gole kao tvoje pa muskarcu nema nista zanimljivo za vidjeti jer svaki dan ih skoro gole vide na ulicama. Fuj,kada covjek izgubi sram i stid postane životinja,radi šta,kad i gdje hoće bez obzira na bilo sta.Ovaj svijet je rezultat moderne zatucanosti koja se servira kao sloboda a napravise od ljudi besramne zombije opterećenim šta će ko reći i misliti.
Mackintosh
Ovo nije zena, ovo je stub prekriven peskirom.
Gigatron
Os da budes prekriven bijelom plahtom?
Mackintosh
@ Gigatron Ne pada mi napamet. Ja sam ateista. Ne vjerujem u prazne price. Islam me ne interesuje. Ako su moji bili muslimani, ja i moje potomstvo nismo obavezni.
realno_govoreci
@Mackintosh niko nije obavezan osim umrijeti tako i ti.Vjeruj ako hoćeš ili ne vjeruj ali nemoj misliti da ovakav život kakav jeste je bez razloga .Apsolutna pravda će doći .
Nemoj misliti da dušu koju znamo da imamo i osjetimo je ali je vidjeti ne mozemo nam je data bez razloga ;) Ona ide negdje poslije i svi to duboko u sebi znaju samo je stvar koliko se ko interesovao da istrazi gdje bi to mogla ici.Neko bjezi od istine dok drugi tragaju za njom
Mackintosh
@ realno_govoreci Sta ga ti tu mrsis? Ja vjerujem u nauku, biologiju, medicinu, evoluciju, zakone fizike. A ti vjeruj u vradzbine, ja te ne uvjeravam u suprotno. Prema tome nemoj ni ti mene. Bezobrazno i nekulturno je. Los odgoj.
Savage
@ Mackintosh ok je to ako si atheist. Ali nije ok sto upotrebljavas ovakve rjeci. Bilo koja religija da je u pitanju. Da te podsjetim kazes da ti je zivot ovo sto si naveo. Sve je to care zivotni pravac kao i religija. Sve te nauke koje si naveo su zasnovane na stvaranju i izucavanju novog ili proslog fenomena...Pravi Ateista ne ide na stranice i okrutno u ovom slucaju napada osobu koja isto tako zivi zivotni pravac ali u drugom smjeru. Malo se ugledaj na Kaufmana i sta je Ateizam... Zavrsio sam Politicke nauke i uz to nauke o religijama. Nemoj molim te da ti pisem ovdje pod kojim aktom su US imali Sudski spor sa Macintosh. Expression of freedom and disbelief in mono and polytheism...VELIKA SLOVA SIRENJE SLOBODE A NE MRZNJE.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.