Šampion je ogroman: Khabib po kilaži ide prema teškoj kategoriji
Foto - Screenshot

Snimak sve govori

Šampion je ogroman: Khabib po kilaži ide prema teškoj kategoriji

M. Šljivak

UFC šampion lake kategorije Khabib Nurmagomedov poprilično se opustio nakon što je u oktobru prošle godine odlučio okončati karijeru.

The Eagle je preuzeo brigu o borcima koje je trenirao njegov otac Abdulmanap, te ih priprema za izazove koje im predstoje.

Iako redovno trenira Khabib je poprilično nabacio kilažu. Nedavno je rekao da ima 86 kilograma, a ako je suditi prema videu treninga koji se pojavio, ništa nije slagao.

Khabib je zaista ogroman. Vidi se to po udarcima koji su sporiji nego inače i izgleda zaista ogromno.

Po kilaži je trenutno Khabib nešto iznad srednje kategorije, ali ako nastavi sa opuštenim životom uskoro bi mogao dogurati i do teškaša.

Pogledajte.

Top Komentari

MentalMan87
Koga boli *****
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi