Khabibov rođak i napredna verzija šampiona debituje na velikoj sceni
Foto - Instagram

Usman 2. aprila u Bellatoru

Khabibov rođak i napredna verzija šampiona debituje na velikoj sceni

M. Šljivak

Usman Nurmagomedov, rođak UFC zvijezde Khabiba Nurmagomedova, saznao je rivala za debi u Bellatoru.

Šef Bellatora Scott Coker objavio je danas kako će Khabibov rođak debitovati u meču lake kategorije 2. aprila protiv Mikea Hamela (7-4).

Ovo će biti odlična šansa da Usman debituje pobjedom u Bellatoru i da otvori put ka velikim stvarima u MMA svijetu.

Usman je za sada neporažen u 11 borbi. Sedam pobjeda je upisao nokautom i tri predajom, te je samo jednom meč otišao na odluku sudija.

Mnogi ga smatraju naprednom verzijom Khabiba. Pored fenomenalnog grapplinga i hrvanja Usman je opasan nokauter i predviđa mu se velika karijera.

Top Komentari

Mele
Momak je sa nogama i udracima veca klasa od Khabiba sigurno, ali iskustvo je potrebno da bi pobijedio najveca imena u ringu. Za sada mu ide dobro, pobijedio je neke dobre borce, ali najveci izazovi tek dolaze.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi