Bolesno i odvratno: Conor ponovo prijetio smrću Poirieru, objavio fotografiju i njegove kćerke
Foto - Screenshot

McGregor je izgubio kompas

Bolesno i odvratno: Conor ponovo prijetio smrću Poirieru, objavio fotografiju i njegove kćerke

M. Šljivak

Conor McGregor definitivno je prešao sve granice kada su u pitanju prijetnje prema Dustinu Poirieru i njegovoj porodici.

Irska MMA zvijezda ne može da se pomiri sa novim porazom od Dustina Poiriera, a njegovi potezi su postali odvratni i bolesni.

Tako je na Twitteru ponovo zaprijetio ubistvom porodici Poirier, a među objavljenim fotografijama bila je i ona petogodišnje kćerke Dustina Poiriera.

[twitter]https://twitter.com/FurysFightPicks/status/1414832369333276685[/twitter]

Conor je u svom luđačkom pohudu koristio riječ 'gonezo' koja označava prijetnju ubistvom.

Iako je ovu objave izbrisao, pratioci su bili brzi i sačuvali su ono što je napisao, a Irac je još jednom pokazao da ne zna da se nosi sa porazima.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/oocmma/status/1414434500545851393[/twitter]

[twitter] https://twitter.com/oocmma/status/1414818613731680257[/twitter]

Podsjetimo, McGregor je pred i nakon borbe vrijeđao suprugu svog protivnika i takvim ponašanjem je sve više padao u očima ljubitelja MMA sporta.

Ono što radi Irac je bez ikakve dileme zaista odvratno i prelazi sve moguće granice.

Promo

Top Komentari

AmarSahin
Ne pratim baš nešto borilačke sportove, ali ovo mi je baš odvratno. Postalo mi je još više odvratno kada sam primjetio da je 14% ljudi na anketi glasalo ne. Šta nije u redu sa vama?
25 3
user1583752673
On nije za MMA, on je za mentalnu ustanovu!
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi