Conor dobio šansu da dođe oči u oči s Khabibom: Hoće li imati hrabrosti da se pojavi?
Foto - Screenshot

Irac dobio poziv UFC-ovog borca

Conor dobio šansu da dođe oči u oči s Khabibom: Hoće li imati hrabrosti da se pojavi?

M. Šljivak

Conor McGregor uskoro bi se ponovo mogao naći oči u oči s najvećim neprijateljem Khabibom Nurmagomedovim.

Historija između dvojice boraca je dobro poznata svim ljubiteljima borilačkog sporta, a McGregor nikad nije mogao da podnese činjenicu da ga je čudesni Dagestanac prebio u međusobnom duelu u oktobru 2018. godine.

Irac je često u pijanom stanju vrijeđao Khabiba, a sada bi nakon gotovo četiri godine mogli ponovo da se nađu oči u oči i to već 5. marta.

Conoru je UFC borac Brian Kelleher ponudio da mu bude u uglu u meču protiv Khabibovog rođaka Usmana s kojim ulazi u oktagon početkom marta na UFC 272.

Kelleher zna da je Khabib u uglu Umaru i na društvenim mrežama prije nekoliko dana pozvao McGregora da on njega vodi u borbi.

"Da li bi želio da mi budeš u uglu na UFC 272 protiv Khabibovog rođaka?", pitao je Kelleher irsku MMA zvijezdu, a zatim je i objasnio razloge što je to učinio:

"Pokušavam ga dovesti u ugao kako bismo izazvali više pažnje. Sjedio sam s prijateljem i predložio mi je to i pomislili smo da bi mogao odgovoriti zbog kompletne situacije s Khabibom", istakao je Kelleher.

Umar Nurmagomedov je na sve samo kratko napisao:

"Brian, to ti neće pomoći".

Iskusni 35-godišnji borac u karijeri je na omjeru 24–12, dok je Umar neporažen i na omjeru od 13-0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi