Khabib otkazao borbu, a Ferguson je bijesan: Pobjegao je, pi****a!
Foto - bjpenn.com

Ništa od velike borbe

Khabib otkazao borbu, a Ferguson je bijesan: Pobjegao je, pi****a!

Midhat Šljivak

Borbe između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona za UFC pojas lake kategorije neće biti.

Dagestanac je jučer objavio kako borbe usljed pandemije koronaviursa neće biti i da on ostaje kod kuće.

Tony Ferguson je naravno bijesan nakon ovakve odluke šampiona lake kategorije.

"Iznerviran sam", bila je prva reakcija Fergusona za ESPN, a zatim je nastavio o Khabibu.

"Mogao je ostati ovdje. Bio je u Abu Dhabiju, imao je šansu da se vrati prije nego što se granice zatvore u Rusiji. Ipak, odlučio je da ode u Dagestan i da ne završi kamp. Taj lik ne želi da se bori, uplašen je i bježi. Treba mu oduzeti pojas", istakao je Ferguson.

"Istu stvar je napravio pred UFC 209. Bio je s porodicom, znao je da ne skida dobro kile i bio je u svemu drugom osim u meču. Za ma ne je ovo bježanje. Pobjegao je od borbe. Khabib je pi****a. Rekao sam mu da ću obrisati pod njim, tip je ispario", dodao je Tony.

Još uvijek nije poznato hoće li Tony Ferguson ipak dobiti protivnika za UFC 249, a interesantno je svakako da je ovo peti put da propada borba s Khabibom.

Top Komentari

Atromitos
LEVATI, 1. APRIL JE BIO JUCE
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi