Khabib otkrio lokaciju idućeg meča: 80 posto sam siguran da se borim ovdje

Šampion jasan

Khabib otkrio lokaciju idućeg meča: 80 posto sam siguran da se borim ovdje

Midhat Šljivak

Prvak lake kategorije UFC-a Khabib Nurmagomedov otkrio je vjerovatnu lokaciju svoje naredne borbe.

Nakon fantastične predstave i pobjede protiv Dustina Poiriera na UFC 242 eventu u Abu Dhabiju, Khabib sada ima samo jednu želju - borba u Rusiji.

Dagestanac je u razgovoru za ruske medije bio jasan u svojim zahtjevima prema UFC-u i istakao je da je borba u Rusiji njegova velika želja.

"Pregovaram sa UFC-om. Volio bih se boriti u Rusiji i 80 posto sam siguran da će moj idući meč biti ovdje", rekao je Khabib.

Naredni protivnik je vjerovatno Tony Ferguson, a Khabib protiv njega želi borbu na stadionu.

"U St. Petersburgu postoji natkriven stadion i za razliku od Moskve tamo bismo se mogli boriti. Taj stadion prima 75.000 ljudi i sve manje od toga ne bi imalo smisla", poručio je Khabib.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi