Zagrljaj Putina i Khabiba: Predsjednik Rusije došao u Dagestan zbog šampiona!

Nurmegomedov uživa veliki ugled u domovini

Zagrljaj Putina i Khabiba: Predsjednik Rusije došao u Dagestan zbog šampiona!

Predsjednik Ruske Federacije Vladmiri Putin danas se sastao sa Khabibom Nurmagomedovim koji je za vikend odbranio svoj pojas UFC prvaka.

Nurmagomedov je u subotu natjerao Dustina Poiriera da preda meč i tako je završio još jednu dominantnu predstavu.

Slavilo se nakon Khabibove pobjede na ulicama Dagestana, a danas je i predsjednik Vladimir Putin stigao u ovu autonomnu republiku kako bi se sastao za MMA borcem i njegovim ocem.

Putin je stigao u Dagestan kako bi čestitao najboljem ruskom MMA borcu na novom uspjehu, baš kao što je to učinio i nakon Khabibove pobjede nad McGregorom.

Predsjednik Rusije je između ostalog Khabibu tokom sastanka reka da je "zaluženo savladao teškog protivnika", te pohvalio potez kojim je Nurmagomedov natjerao Poiriera na predaju.

Top Komentari

Aldin Neki
Ustvari rusko pravoslavno korozivno ****o došlo!
4 16
Aldin Neki
Došao kod najvećeg pravoslavnog diktatora, monstruma i ubice sirijskih civila. Rusko masno korozivno ****o! Fuj!
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti