7

Komentari (7)

GGMU
Ovog momka za predsjednika
Mr.Balboa
Svaka ti cast brate za sva vremena,pokazujes svoju iskrenost,velicinu I sve sto si ima rekao,bolje od toga nemoze!Ti si jednostavno ponos nas I nacije!!!
Medo-Brundo
To buraz! Samo jako!!!
Chupy
Svaka cast. Svaka ti je na mjestu. Tim kapitalistickim kolonizatorima je jedino novac bitan! A ti si im dokazao da sa njime mogu dupe obrisati. Ljudina si brate, pun si vjere u dragog Boga, zato i jesi takav covjek.
adis_D11
Sinida I tebe treba tjerat da radis sklekove na ulici a marke ti nedati,gnjido jedna.
Naser
sinidaaaa..poserem ti se usta..cijeli svijet i muslimanski i krscanski je stao na stranu pravde..samo vi srbi mimo ljude mimo narod..osjeti se sa svemira da tukbes na djikanluk
starmac
Tako je majstore.Stalo im je do para i mislili su da ce te vidit ko gubitnika.Nedaj obraz i cast ni zasto na svijetu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.