Khabib poslao jasnu poruku: Ramazan se završava 23. maja, a nakon toga ću vas sve polomiti...
Foto - Instagram

The Eagle kratko i jasno najavio

Khabib poslao jasnu poruku: Ramazan se završava 23. maja, a nakon toga ću vas sve polomiti...

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov česta je tema među UFC borcima u proteklom periodu.

Posebno ga proziva Tony Ferguson s kojim se Khabib trebao boriti 18. aprila, ali je borba za pojas lake kategorije po peti put otkazana.

El Cucuy smatra da se Khabib prepao i da je zbog toga napustio SAD, a nakon silnih uvreda i komentara The Eagle je konačno odlučio da završi se priče.

Poslao je jasnu poruku svima nakon jednog žestokog treninga...

"Mogu se boriti bili kad. Ramazan se završava 23. maja, a ja sam već spreman za julu. Prestanite pričati o meni jer je ovo vrijeme koronavirusa. Kada dođe moje vrijeme, sve ću ih polomiti", najavio je Khabib.

Neporaženi šampion UFC-a tako bi se mogao vratiti ranije od očekivanog termina, a prethodno je planiran njegov povratak za septembar ili oktobar protiv pobjednika meča Ferguson - Gaethje koji će biti održan ove subote.

Top Komentari

miki30
I ti si jarane postao naporan i dosadan, da će i tebe neko malo nagaziti da se smiriš, previše si se uzdigo..
1 9
Zulfikar
Ima li iko od uleme da mu sugerise da je muslimanu zabranjen ovaj sport tj. saketanje u glavu (lice) i plus da od toga zaradjuje novce. Sto je najgire ovo utjece na nasu djecu pa umjesto da teze da budu fakihi, mufessiri, mudztehidi, inzinjeri, doktori, piloti itd. oni zamisljaju da budu gladijatori za novce.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti