Suspendovani McGregor i Nurmagomedov
Borba je donekle ostala u sjeni nereda koji su izbili odmah po završetku kada je Khabib preskočio ogradu i napao članove McGregorovog tima

Zbog incidenata nakon borbe

Suspendovani McGregor i Nurmagomedov

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov suspendovani su od Atletske komisije države Nevada.

Dagestanac Nurmagomedov je na spektakularnoj UFC 229 priredbi u Las Vegasu uspio odbraniti naslov prvaka u lakoj kategoriji, ali je njihova borba donekle ostala u sjeni nereda koji su izbili odmah po završetku kada je Khabib preskočio ogradu i napao članove McGregorovog tima.

Trenutni epilog incidenta je suspenzija od 10 dana za obojicu koja stupa na snagu 15. oktobra, a to je potvrdio direktor Atletske komisije Nevade Bob Bennett.

Bennet je dodao i to da će 24. oktobra biti održan još jedan sastanak i da postoji mogućnost da se ova privremena suspenzija za Khabiba i McGregora produži.

Podsjetimo, Khabib je pobjedom nad McGregorom stigao do impresivnog omjera 27-0 u UFC-u.

Top Komentari

Amir12345
Pretjerano serete,stim lazima i dezinformacijama samo gubite clanove.cuj suspendirani na 10 dana.
0 0
Amir12345
.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi