Khabib sa "vidimo se uskoro" izazvao pravu buru

Da li će se vratiti?

Khabib sa "vidimo se uskoro" izazvao pravu buru

E. Škorić

Khabib Nurmagomedov je uputio poruku predsjedniku UFC-a Dani Whiteu, a ista je privukla veliku pozornost svjetske javnosti.

Khabib je nedavno objavio kraj karijere nakon što je pobijedio Justina Gaethjea, a White je izjavio da će se Dagestanac ponovo vratiti u oktagon iako je majci obećao da se više neće boriti.

Dagestanac je objavio na Instagramu zajedničku fotografiju upravo s prvim čovjekom UFC-a i zagonetno je napisao: "Vidimo se uskoro".

Iako Nurmagomedov, prvak UFC-ove lake kategorije, uporno tvrdi da se više neće boriti, fanovi se nadaju da će se ipak prije ili kasnije pojaviti u oktagonu i da će tražiti 30. pobjedu.

Top Komentari

Celtic
Hebo vas više Habib, da se zove Vladimir ne bi ovoliko pisali o njemu sigurno, kao i ovi naši što ne bi navijali za njega, onako kad spomene Allaha, naš Bošnjo uz MB pivu kaže, tako je brate muslimane moj.
9 4
WOLF20
Jest naporni s njim, taman popuste sa Dzekom i prelaznim rokom sad uhvate sa Khabibom
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti