Khabib uletio u kavez ljut kao ris nakon što mu je rođak brutalno nokautiran

Nokaut o kojem će se pričati

Khabib uletio u kavez ljut kao ris nakon što mu je rođak brutalno nokautiran

Endin Čaušević

Khabib Nurmagomedov sinoć je ponovo uskočio u kavez, ali ovaj put kako bi pomogao svom rođaku koji je brutalno nokautiran.

Rođak UFC borca, Shamil Zavurov, borio se protiv Mansoura Barnaouija na takmičenju koje je u organizaciji MMA. Na ovom turniru učestvuju 32 borca, a Khabibom rođak je doživio brutalni nokaut i tako neslavno završio nastup na ovom takmičenju.

Zavurov se dobro držao u ovom duelu, a onda je kao grom iz vedra neba nokautiran. Mansour je izveo nevjerovatan udarac koljenom u glavu protivnika nakon čega se Zavurov srušio kao svijeća.

Pored kaveza bio je i njegov rođak Khabib koji je odmah uskočio kako bi pomogao. Zavurov je bio bez svijesti na nekoliko trenutaka, a Khabib mu je pokušavao pomoći. Na svu sreću doktori su brzo reagovali, te je sve završenp bez posljedica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi