Koliko će Khabib i Conor zaraditi od večerašnje borbe?

Milioni dolara su u džepu

Koliko će Khabib i Conor zaraditi od večerašnje borbe?

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov će u Las Vegasu braniti pojas lake kategorije UFC-a protiv najveće zvijezde ovog sporta Conora McGregora.

Dosta teških riječi je palo pred ovaj meč. Posebno je po prijetnjama prednjačio McGregor, koji je međutim prema kladionicama blagi autsajder u večerašnjem meču.

Očekuje se da ovaj meč UFC-u donese rekordnu prodaju prenosa. Navodno je najavljeno preko tri miliona prodaja što bi ovoj organizaciji moglo donijeti zaradu od 50 miliona dolara.

I glavne zvijezde će inkasirati ozbiljne cifre za ulazak u oktagon. Conor McGregor će nakon meča biti bogatiji za tri miliona dolara, a Khabib će dobiti dva miliona dolara.

Naravno, bonusi nisu uključeni u ovu isplatu i postoji mogućnost da neko od ovih boraca još bogatiji izađe iz ovog meča.

Meč Nurmagomedov - McGregor bi trebao početi oko 6 sati ujutro po našem vremenu.

Top Komentari

pogba69
Volio bih da pobijedi Khabib al realno razbit će ga Conor ko beba zvečku
6 55
Vildan
Hahahahah odakle vam sam ove cifre? Pa na presici je obznanjeno da ce Connor zaraditi oko 50 miliona, sa raznim sponzorima i do 100 miliona. Khabib je na 10+ miliona. Stvarno mislite da bi se Connor nakon zarade od 100 miliona borio za 3? Bas ste odradili svoj posao :)
25 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi