Khabibov menadžer zabrinuo sve: Da li je na ovaj način najavio odlazak u penziju?

S nestrpljenjem čekaju zvanično saopštenje

Khabibov menadžer zabrinuo sve: Da li je na ovaj način najavio odlazak u penziju?

E. Čaušević

Khabib Nurmagomedov našao se večeras u centru pažnje sportske javnost nakon što se počelo špekulisati da će se penzionisati.

Prije nekoliko sedmica Conor McGregor je saopštio da ide u penziju, a ljubitelji borilačih sportova zabrinuli su se da bi njegovim stopama mogao i Khabib.

Khabib je večeras unio dosta nemira kada je objavio da će saopštiti neke važne vijesti vezane za svoju karijeru. To su mnogi shvatili kao najavu da ide u penziju, a ni njegov menadžer Ali Abdelaziz nije svojom objavom ništa dodatno objasnio.

"Igra više nikada neće biti ista", napisao je Abdelaziz na Twitteru uz fotografiju Khabiba.

Vijesti da Khabib ide u penziju zatekle su i prvog čovjeka UFC-a, Danu Whitea, koji je poručio da o tome ne zna ništa, te da mu nije jasno šta se dešava jer Khabib ima dogovorenu borbu protiv Gaethjea.

"Ne znam ništa o saopštenju o Khabibovoj budućnosti. Na jesen on će se boriti protiv Gaethjea", poručio je White.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi