Nije mogao brutalnije: Khabib putem Instagrama otkrio šta misli o McGregorovom odlasku u penziju

Jasna poruka Dagestanca

Nije mogao brutalnije: Khabib putem Instagrama otkrio šta misli o McGregorovom odlasku u penziju

E. Čaušević

Irski borac Conor McGregor nedavno je saopštio da završava svoju borilačku karijeru.

McGregor je sigurno jedan od najpopularnijih UFC boraca i iako ima tek 31 godinu odlučio je da se penzioniše. Irac je pokrenuo nekoliko biznisa koji nisu vezani za borilački sport i od toga zarađuje ogroman novac zbog čega se ne treba više boriti.

On je iznenadio borilački svijet kada je prije nekoliko dana saopštio da ide u penziju jer su mnogi očekivalo da bi mogli gledati još neku spektakularnu Conorovu borbu.

Najveća žal ostaje za revanšom protiv Khabiba Nurmagomedova koji je 2018. godine porazio McGregora. Conoru je taj poraz teško pao i najavljivao je revanše, ali očito je da do toga neće doći.

Desetak dana nakon što je McGregor objavio da ide u penziju oglasio se i Khabib koji nije mogao bez provokacija. On je objavio video s pomenute borbe nakon koje su se sukobili i članovi tima, a jedan član Khabibove ekipe uspio je udariti McGregora.

Image

Khabib je objavio ovaj video na svom Instagram profilu uz poruku "Za navijače". Mnogi vjeruju da je na taj način odlučio komentarisati Conorovu odluku da se penzioniše.

[twitter]https://twitter.com/EngMh0/status/1272649334878863361[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi