Khabibov otac ponovo u komi

Drama se nastavlja

Khabibov otac ponovo u komi

E. Škorić

Stanje Abdulmanapa Nurmagomedova se dodatno pogoršalo i on se ponovo nalazi u komi.

Otac i trener neporaženog UFC-ovog prvaka Khabiba Nurmagomedova od 25. aprila je u bolnici u Moskvi i nalazi se u jako kritičnom stanju.

Prošle sedmice se probudio iz inducirane kome i činilo se kako se njegovo stanje poboljšava, ali RT.com javlja da je Abdulmanap ponovo ostao bez svijeti i da ne može samostalno disati.

On je ranije, krajem aprila, najprije hospitaliziran u Mahačkali, a nedugo nakon toga je posebnim letom prebačen u Moskvu i imao je operaciju srca, te mu se ljekari i dalje bore za život.

Njegove zdravstvene komplikacije izazvane su koronavirusom, što je potvrdio i sam Khabib putem obraćanja uživo na Instagramu.

"On je i dalje u bolnici i bori se protiv ove bolesti. COVID-19 izazvao mu je probleme sa srcem. Abdulmanap je imao i jednu operaciju srca još prošle godine, a drugoj je podvrgnut ovih dana. I dalje je u lošem stanju. To je sve što mogu reći. Želim se i zahvaliti svim ljudima na podršci, dobrim željama i molitvama. Želim i ja vama sve najbolje. Budite mi sigurni i zdravi. Više od 20 mojih bliskih rođaka je imalo problema zbog virusa COVID-19 te završilo na intenzivnoj njezi. Neki od njih više nisu s nama", između ostalog je ranije poručio Khabib.

Top Komentari

milivoje
Da li ste normalni više,pa satraste sa tom čečenskom budalom,sad i o ocu,koga boli neka stvar za njegovog babu?
1 10
milivoje
Kako ste samo plitki seljačine jedne,ako mi je nick Vinko jel treba značiti da sam katolik
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti