Otac mu se probudio iz kome, pa Khabib poručio: "Pola porodice mi leži u bolnici zbog koronavirusa"

Oglasio se na Instagramu

Otac mu se probudio iz kome, pa Khabib poručio: "Pola porodice mi leži u bolnici zbog koronavirusa"

E. Čaušević

Khabib Nurmagomedov oglasio se jučer na Instagramu i poručio je da je njegov otac Abdulmanap još uvijek u kritičnom stanju.

Abdulmanap je prošle sedmice hitno prebačen u bolnicu u Moskvu zbog srčanih problema, a na kraju je završio u komi. Međutim, prije nekoliko dana on se probudio iz kome, no njegovo stanje još uvijek je kritično.

Khabib se sinoć oglasio na Instagramu kako bi otkrio zabrinutim fanovima u kakvom stanju se nalazi njegov otac, te je sve šokirao kada je poručio da je on zapravo zaražen koronavirusom.

"Više od 20 ljudi u mojoj porodici je zaraženo. Preminuli su mnogi poznanici, a dosta članova moje porodice je u bolnici. Užasno je teško nositi se sa svim ovim. Moj otac je bio na operaciji srca, a sada je zaražen koronavirusom. Još uvijek je u kritičnom stanju i morao je ponovo operisati srce. Svaki dan se molim Bogu da mi se vrati", napisao je Khabib.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi