Khabibov rođak pokazao povrede koje je dobio nakon što ga je udario McGregor

UFC ga želi doživotno suspendovati

Khabibov rođak pokazao povrede koje je dobio nakon što ga je udario McGregor

Endin Čaušević

Veliki haos jučer je nastao nakon meča između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora jer je bilo tuče u kavezu, ali i van njega.

Khabib je pobijedio McGregora nakon što je irski borac predao meč, a zatim je preskočio kavez i tukao se s članovima Conorovog tima. Ipak, dok su svi gledali šta se dešava van kaveza pravi haos nastao je i unutar njega jer je Conor bio u sukobu s dvojicom članova protivničkog tima.

UFC je nakon toga objavio da će ovi članovi Khabibovog tima biti doživotno suspendovani, ali onda su se počeli pojavljivati dokazi koji pokazuju da je Conor prvi zadao udarac. Nakon svega oglasio se i Khabibov rođak Abubakar Nurmagomedov koji je bio u kavezu.

On je objavio video na kojem želi pokazati da ima ranu na licu koju mu je zadao McGregor. Abubakar je poručio da se neće tek tako predati, te da nije pravedno da ga doživotno suspenduju jer on nije prvi počeo tuču s McGregorom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi