Čečenska mašina dobila što je tražila: Uskoro 'plešeš' sa velikim momcima
Foto - Instagram

Chimaev našao čovjeka koji želi da se bori

Čečenska mašina dobila što je tražila: Uskoro 'plešeš' sa velikim momcima

Midhat Šljivak

Čečenski borac Khamzat Chimaev požalio se jučer kako su mnogi UFC borci odbili borbu protiv njega.

Sjajni Chimaev je za dva mjeseca upisao tri ekspresne pobjede. Postao je istinska zvijezda, ali trenutno nema boraca koji su spremni da prihvate borbu sa njim.

Nakon što se jučer požalio kako ga izbjegavaju, javio mu se britanski borac Darren Till i poručio mu je da je on spreman čim sredi Jacka Hermanssona u decembru.

"Ranking nikad nije bio važan u UFC-u. Nakon što uništim Jacka u decembru, a ako se još uvijek budeš patio sa pronalaskom protivnika, dat ću ti 'ples' sa velikim momcima", poručio je Till.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFV5uf5HNJz/[/instagram]

Till je bio jedan od najvećih kandidata za pojas veltera i srednje kategorije, ali je porazima od Woodleyja, Masvidala i Whittakera pao na listi.

Ipak, njegov omjer 18-3-1 je itekako impresivan i Gorilla ima još šta da kaže u UFC svijetu. Borba protiv Chimaeva bila bi sigurno vrhunska jer bi to bio duel dvojice fantastičnih udarača.

Top Komentari

Penderinos
Nit pije alkohol, nit puši, klanja svaki namaz jedino mu se može zamjeriti sto ne ganja žene
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti