Ožiljak na usni čečenske mašine uspomena je koju nikad neće zaboraviti

Khamzat Chimaev je imao teško djetinjstvo

Ožiljak na usni čečenske mašine uspomena je koju nikad neće zaboraviti

M. Šljivak

Khamzat Chimaev trenutno je jedna od najvećih zvijezdi MMA sporta u svijetu.

Čečenski borac sa švedskim pasošem doslovno melje protivnike u oktagonu i trenutno izgleda nezaustavljivo sa perfektnim omjerom od 10-0.

Chimaev je imao teško djetinjstvo u Čečeniji prije nego što je 2013. godine emigrirao u Švedsku u potrazi za boljim životom.

Tamo je ovaj sjajni borac počeo sa MMA traninzima i postao je istinska zvijezda koja privlači pažnju cijelog svijeta svojim atraktivnim nastupima.

Na sebi 27-godišnji borac ima i jedan ožiljak za kojeg se mnogi pitaju kako je nastao. Taj ožiljak je jasno vidljiv na usni, a on je objasnio kako je došlo do povrede i ožiljka.

"Mama mi je pričala da smo imali velike betonske stepenice u kući i pao sam na njima kada sam imao dvije godine. Udario sam direktno licem i ostao mi je ožiljak".

"Još uvijek ne mogu da dišem na jednu nozdrvu, a tada sam ostao i bez nekoliko zuba", rekao je Chimaev.

Čečenska mašina trenutno je na omjeru od 10-0 i ubrzo bi mogao napasti titulu velter ili srednje kategorije u UFC-u.

Top Komentari

amex
Pravo ****n borac.. materijal za prvaka!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije