Kladionice uvrstile Mayweatherov MMA meč u ponudu
Foto: EPA

Poznat i protivnik

Kladionice uvrstile Mayweatherov MMA meč u ponudu

Midhat Šljivak

Ime bokserske legende Floyda Mayweathera konstantno se povezuje sa borbom u MMA kavezu.

Iako bi svi rado vidjeli revanš sa Conorom McGregorom, ovog puta u UFC kavezu, to se vjerovatno neće desiti.

Međutim, kladionice su u ponudu uvrstile Mayweatherov meč protiv poznatog imena, a radi se o Phili Brooksu, poznatijem kao CM Punk.

Radi se o velikoj kečerskoj zvijezdi koji je pod ugovorom i sa UFC-om. On je već počeo trenirati i očekuje drugu šansu, koju su mu iz ove organizacije i obećali.

Njegov debi je prošao očajno. Izgubio je u prvoj rundi od Mickeya Galla 2016. godine i tada se vratio u WWE.

Iako Maywaether u bokserskoj karijeri nema poraza (50-0), kvote koje su postavljenje za potencijalni meč su na strani CM Punka. Kvota na pobjedu kečerske zvijezde su 1,3 i on je veliki favorit, dok je na pobjedu Mayweathera koeficijent 3,20.

Da li će doći do borbe vidjećemo u narednim mjesecima, ali novac čini čuda, pa tako ništa nije nemoguće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi