Klon Conora McGregora je priča večeri: Odakle se samo on pojavio?
Dosad nepoznati njemački borac izazvao je veliku pažnju i sigurno da će mu to otvoriti mngobrojne mogućnosti (Foto: EPA)

Postao je veoma popularan

Klon Conora McGregora je priča večeri: Odakle se samo on pojavio?

Midhat Šljivak

Irska MMA zvijezda Conor McGregor jedan je od najpopularnijih boraca u svijetu.

Nije zato nikakvo čudo što je Irac uzor mnogim borcima širom svijeta, a čini se da je Nijemac Maurice Adorf, potpuno opčinjen McGregorom.

Ovaj borac poprilično lići na McGregora. Svojom pojavom u oktagonu na MMA prvenstvu Njemačke je izazvao veliku pažnju i postao je velika zvijezda na društvenim mrežama.

Dosad nepoznati borac je imao uspješan meč. Savladao je Ridvana Nuku tehničkim nokautom u drugoj rundi, pa ako je imao namjeru da imitra Conora, Irac može da bude ponosan.

Sličnost između dvojice boraca je zaista velika. Uvjerite se sami...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi