Malignaggi optužio McGregora za seksualno uznemiravanje: On je gej!
Američki bokser je sa Conorom surađivao na pripremi za meč protiv Floyda Mayweathera,a u svađi su od trenutka kada je Irac objavio video u kojem ga je nokautirao na sparingu

Teške optužbe

Malignaggi optužio McGregora za seksualno uznemiravanje: On je gej!

M. Šljivak

Irski MMA borac Conor McGregor potajna je želja svih boraca. Gotovo da nema borca koji ne želi borbu sa njim, a kojom bi zbog velike marketinške vrijednosti koju ima Irac, dobro podebljali bankovni račun.

Među takvim je i bokser Paulie Malignaggi. Nekadašnji svjetski prvak u velter kategoriji konstantno proziva McGregora, a sada je otišao i korak dalje.

Optužio je američki bokser McGregora za seksualno uznemiravanje i izjavio je da je Irac gej.

"Znate li šta ja mislim? Mislim da počinjem da privlačiti tog tipa. Razumijete me? Čudne vibracije dobijam od njega, pa se pitam, zašto ima potrebu stalno razmišljati o meni? Taj tip je gej. Nemam ništa protiv toga, ali ja to nisam i molim ga da se skloni od mene. Imam i ja prava kao heteroseksualac i nisam zainteresiran. Ne želim da me seksualno zlostavlja", istakao je Malignaggi, te je dodao:

"Mislim da me želi i želi da i ja budem isto tako zainteresovan za njega. Ja mu poručujem, Connie, nisam zainteresovan. Shvati me, ne radi se o tome. Ako tvoja žena zna da pušiš k...c, super za vas. Onda ste oboje u tome. Mene nije briga pušiš li ili ne, ja ne želim da se mom približavaš", dodao je Malignaggi.

Ne zna se je li bivši bokser zaista ozbiljno mislio kada je izgovarao ove riječi, ali će sasvim sigurno dočekati odogvor od Notoriusa.

Dana White potvrdio: Khabib i Conor se ponovo bore!

Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je kako će se novi obračun Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora desiti ove godine.

Nakon borbe nastao je potpuni haos u kojem su učestvovala oba borca, a Khabib se sukobio i sa trenerskim osobljem irskog borca, a kazne za prekršaje će oba borca saznati krajem januara kada će biti saslušanja Atletske komisije Nevade u ovom slučaju.

Međutim, Dana White je potvrdio kako će se ove godine Khabib i Conor ponovo boriti, ali da će sve zavitisti od dužine kazni koje dobiju.

"Vjerujem da mnogi žele ponovo vidjetit u borbu. Moramo međutim sačekati da vidimo šta će se desiti sa kaznama, jer još nisu saslušani. Ipak, nova borba se mora dogoditi, a kada znat ćemo tačno kada se sve riješi oko suspenzija. Vjerujem da će to biti već ove godine. Ponavljam, moramo sačekati odluku Atletske komisije, ali da, borba će se dogoditi", rekao je White za TMZ Sports.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi