Ko je najjači? Erko Jun u emisiji 'razvalio' krušku

Voditelj se hvatao za glavu

Ko je najjači? Erko Jun u emisiji 'razvalio' krušku

Ermin Junuzović, poznatiji kao Erko Jun, stekao je veliku popularnost u BiH nakon sjajnih rezultata u MMA svijetu.

MMA karijeru ovaj borac kojeg je 1992. godine nesretni rat odveo u Belgiju počeo je nakon što se prethodno bavio fitnessom, a javnosti je, između ostalog, poznat i po tome što je veoma popularan na Instagramu. Možda zvuči nevjerovatno, ali Erku Juna na Instagramu više od milion ljudi, skoro kao, recimo, najpopularnije naše sportiste.

Kada je tako, onda i ne iznenađuje što se Erko Jun našao i kao gost u popularnoj emisiji Podcast Inkubator. Kao i svi dosadašnji gosti i bh. borac je morao udarati 'krušku', a iako nije imao najbolji rezultat, uspio je nadmaši sve po tome što ju je jedini - uništio.

"Uništio si krušku, prijatelju", govorio je kroz smijeh voditelj hvatajući se za glavu.

Kroz emisiju Jun je govorio kako ima top u ruci, a ispostavilo se i da je bio u pravu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi